informatie van ligconcert®
Het Scheepvaartmuseum
logo ligconcert
  • @Email 0

vragen en contact over tickets

Kaarten kopen voor een Ligconcert®?
Hieronder lees je hoe je makkelijk online kaarten bestelt via deze website www.ligconcert.nl.


1. Naar onze ligconcert webshop
Je komt bij onze webshop terecht via de ronde button webshop op onze homepage (rechtsboven op de webpagina bij een device/laptop of eerste optie menu in een mobiele versie) of zodra je bij een voorstellingspagina op 'bestel kaarten' heb geklikt.
Dit is de rechtstreekse link: https://ligconcert.stager.nl/web/tickets

2. Kies soort en aantal
Klik op de door jouw gewenste ligconcert(en) en klik op het plusje tot je het juiste aantal kaarten hebt. Je ziet bij de desbetreffende voorstellingen dan een cijfer staan (het aantal kaarten dat je wilt reserveren). Wil je voor meerdere voorstellingen kaarten bestellen? Kies dan 'verder winkelen'.
Voor sommige concerten geldt een maximum van 10 kaarten per persoon. Als voorstellingen uitverkocht zijn, zie je ‘sold out’ verschijnen bij die voorstelling.

3. E-mailadres invullen
Als je de kaarten voor de voorstelling(en) die je wilt hebt aangevinkt, kies je op ‘plaats bestelling’. We vragen dan om je e-mailadres. Je kunt er zelf voor kiezen of je dan wilt inloggen of niet. Je kunt ook zonder in te loggen kaarten bestellen. Controleer goed of je e-mailadres klopt!

3. Overzicht en betalen
Je ziet nu een overzicht van de door jou bestelde kaarten en het kostenoverzicht. Daaronder zie je de diverse betaalopties (Ideal, Mastercard, VISA, Bancontact, Payconic by Bancontact). Je kunt je hier ook aanmelden voor Ligconcert® nieuwsbrief door het vierkante vakje aan te vinken.
Kies daarna de door jouw gewenste methode en reken af via je bank. Je hebt 15 minuten de tijd om dit deel van je bestelling af te ronden.
Onderaan deze pagina kun je op ‘bestellingen wijzigen’ klikken als je nog een voorstelling wilt toevoegen of verwijderen.

4. Ontvangst Kaarten
Na betaling ontvang je een e-mail van de tickets. Je kunt je kaarten ook altijd terugvinden via je login in de webshop (optie ‘mijn tickets’ in het menu. Hier vind je tevens je bestelhistorie).
Deze kaarten worden op de dag zelf door ons gescand bij de ingang en kun je dan gewoon op je mobiel laten zien. Uitprinten is niet nodig.

5. Retourneren van kaarten
Retourneren van kaarten is niet mogelijk bij Ligconcert®. De enige uitzondering hierop is als een concert wordt afgelast of verzet. Je kunt je kaarten wel via Ticketswap verkopen. Als je dit platform gebruikt, komt de nieuwe eigenaar van de kaarten ook in ons systeem te staan.
Wel bieden we meestal aan om op een andere datum je ligconcert® in te halen mocht je toch verhinderd zijn, let wel: dit dient vooraf te worden gedaan via de email.

6. Weet waar je koopt!
We raden ten zeerste af om via andere websites kaarten voor Ligconcert te kopen. Je loopt het risico dat je veel te veel betaalt, en dat je kaarten niet geldig zijn (omdat ze aan meerdere personen verkocht zijn bijvoorbeeld). Problemen met bestellen? Mail dan naar
ticketing.ligconcert@gmail.com

We wensen je alvast een fijn ligconcert® toe!


ligconcert-logo-vleugel-liggend-magenta
© 2007-2024, Stichting Ligconcert®

Keppelseweg 24 | 7031 AS | Wehl | www.ligconcert.nl | KVK 80568556
Whatsapp :+31 97032282997

Bestuur Ligconcert I ANBI | downloads | AVG | FAQ

volg ligconcert op social media:
| |